Beste leerling, beste ouder,

Welkom bij het ouder- en jeugdsteunpunt. Wij zijn er voor al uw vragen over het voortgezet onderwijs en ondersteuning in Lelystad.

Passend onderwijs begint met een goede samenwerking tussen de leerling, de ouder en de school. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders de juiste informatie krijgen en zich gehoord en gesteund voelen.

Heeft u als ouder vragen over passend onderwijs? Kijk dan eens of het antwoordhierte vinden is of in ditfilmpjeof in een andere taalHeeft u vragen over wat scholen en het samenwerkingsverband doen met de gegevens van uw kind (privacywetgeving)? Kijk danhierHeb je als leerling vragen over passend onderwijs? Misschien is het antwoordhier te vinden, of in ditfilmpje Als het antwoord hier niet in terug te vinden is, twijfel dan vooral niet om ons te bellen met vragen om informatie over het onderwijs of voor iemand die met u kan meedenken en u kan steunen. Het ouder- en jeugdsteunpunt werkt onafhankelijk en is er om u te helpen. Dit kan elke dag op 0320-748950 of mail ons op info@swvvo-lelystad.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Empty tab. Edit page to add content here.